Google Actívate és una plataforma on line que dóna accés a cursos gratuïts, en modalitat presencial u on line, que aconseguirà potenciar les vostres competències digitals. Dins d’aquesta plataforma existeixen 3 cursos de 40 hores amb certificat d’aprofitament que en estar acreditats per institucions universitàries puntuen a la borsa de l’ICS i són completament gratuïts:
 
Curs de 40 h. acreditat per la Universitat d’Alacant amb certificat d’aprofitament que serveix d’introducció al dissenys de pàgines web en llenguatge de marques HTML5.
 
 

Curso de Introducción al Desarrollo Web: HTML y CSS (1/2)

 
Curs de 40 h. acreditat per la Universitat d’Alacant amb certificat d’aprofitament que serveix d’introducció al dissenys de pàgines web en llenguatge de marques HTML5
 
 
Continuació del curs anterior també de 40 h. acreditat per la Universitat d’Alacant amb certificat d’aprofitament que forma sobre al dissenys de pàgines web amb aspecte professional.
 
Superar aquests cursos representa tenir 120 h, de formació a totes les categories  de manera gratuïta i, a més són una excel·lent ajuda per formar-se també de cara a acreditar competències en els diferents novell de l’ACTIC

Aquest mes d’octubre el Grupo Formación EGS ofereix cursos acreditats des de 23 € , que si estan acreditats per una universitat us els recomanem per la seva relació qualitat preu.