Ja ha sortit publicada la convocatòria 2023 i data d’examen per a l’obtenció d’obtenció dels certificats de català de la Secretaria de Política Lingüística que es convoquen cada any.

 

El sistema de certificats de la Secretaria de Política Lingüística permet acreditar cinc nivells de competència en català.

Consulta aquí tota la informació i punts d’inscripció i dates d’aquesta convocatòria 2023.

Des de la inscripció fins la data d’exàmens pots fer cursos del Consorci per a la Normalització lingüística de Catalunya. Busca en aquest enllaç el que més et convingui.

Es poden acreditar cinc nivells de competència lingüística i recorda que si has cursat l’ESO a Catalunya ja tens acreditat el nivell de suficiència C1.

Recordar comprovar el nivell de català que és requisit per optar a una plaça de personal estatutari fix de la la teva categoria. 

A Som Intersindical estimem el català. Defensem que els pacients que atenem al nostre hospital tenen dret a referir i descriure la seva situació de salut en el seu idioma i això requereix de professionals que coneguin la nostra llengua.

Si tens dubtes sobre com acreditar el nivell de català o qualsevol altres tipus de formació posem aquesta experiència al teu servei quan ho necessitis.

CALENDARI:

 • Període de presentació de sol·licituds:
  • Certificat de nivell superior (C2): del 23 de gener al 2 de febrer. Si s’arriba a 7.000 sol·licituds abans de la finalització del termini, es tancarà la inscripció.
  • Certificats de nivells bàsic (A2), nivell elemental (B1), nivell intermedi (B2) i nivell de suficiència (C1): del 9 de febrer al 21 de febrer. Si s’arriba a 4.000 sol·licituds entre els quatre certificats abans de la finalització del termini, es tancarà la inscripció
 • Període de pagament:
  • Certificat de nivell superior (C2): del 23 de gener al 3 de febrer.
  • Certificats de nivells bàsic (A2), nivell elemental (B1), nivell intermedi (B2) i nivell de suficiència (C1): del 9 de febrer al 22 de febrer.
 • Data de publicació de la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses: 6 de març de 2023.
 • Període d’esmena de la llista provisional: fins al 20 de març de 2023.
 • Data de publicació de la llista definitiva de sol·licituds admeses i excloses: 28 de març de 2023.

I si et cal una informació més personalitzada i vols formar equip amb nosaltres.

Afilia’t