De manera permanent el CPNL, el Consorci per la Normalització Lingüística ofereix proves de ni vell i cursos de preparació que t’ajudaran en la prova d’obtenció de nivell.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix més de 1.300 cursos de català durant tot l’any, de tots els nivells. Majoritàriament, es tracta de cursos dels nivells inicials i bàsics, adreçats a persones amb cap o pocs coneixements de la llengua catalana. En total, es preveu una oferta formativa que supera les 28.500 places. Les persones interessades ja poden consultar-ne l’oferta detallada en el cercador de cursos del web del CPNL, que indica el nivell, la modalitat i el municipi de cada curs.

En conjunt, l’oferta del primer trimestre del curs 2022-2023 en la modalitat presencial és del 80 % del total dels cursos. A banda, el CPNL manté l’opció de cursar la modalitat virtual en directe, en què hi ha classes síncrones en línia, semivirtual, en què es combinen les sessions virtuals en directe amb el treball autònom de l’alumne, i la modalitat en línia, en què no hi ha horaris fixos.

Cursos del C2 en línia, semestrals i anuals

L’oferta diversa de cursos del CPNL permet desenvolupar les habilitats i estratègies necessàries per poder-se comunicar en català, tant en els usos orals més elementals com en els nivell de perfeccionament de la llengua oral i escrita, sempre amb l’objectiu de promoure i facilitar l’ús del català a tota la ciutadania i en tots els àmbits de la societat.