Curs On-line temari auxiliar administratiu del Procés estabilització ICS.

 

Després de l’èxit del curs de temari transversal, des de SOM INTERSINDICAL, I amb l’experiència del companys de l’Atenció Primària de la Gerència Territorial de Barcelona ciutat, des de Som intersindical us oferim una nova acció formativa:

Et vols preparar les properes oposicions d’Auxiliar Administratiu de l’ICS? Entre Octubre i Desembre de 2023 segons previsions de l’ICS els exàmens de les oposicions del procés d’estabilització i és una magnífica oportunitat per a aconseguir la teva plaça!

Des de Som Intersindical iniciem un curs online de preparació del temari específic d’auxiliar administratiu/iva. Un curs amb professorat expert en cada tema i amb un temari ideat específicament per aquestes oposicions.

Les sessions seran enregistrades per tal que les persones que no hi poden assistir en directe les puguin veure a posteriori. El curs està previst de juny 2023 a octubre 2023 (data aproximada dexamen). A lagost no hi haurà classes, per la qual cosa durant el mes de juliol tractarem de programar dues sessions per setmana.

Taula de preus:

I si et cal una informació més personalitzada i vols formar equip amb nosaltres.

Afilia’t

Informació personalitzada a: cursos@somintersindical.cat

CALENDARI

JUNY DIJOUS 1 TEMA 3.1
DIJOUS 8 TEMA 1.7 (1)
DIJOUS 15 TEMA 1.7 (2)
DIJOUS 22 TEMA 3.2
DIJOUS 29 TEMA 1.1
JULIOL DIMARTS 4 TEMA 2.1
DIJOUS 6 TEMA 4.1
DIMARTS 11 TEMA 2.2
DIJOUS 13 TEMA 4.2
DIMARTS 18 TEMA 2,3
DIJOUS 15 TEMA 4,3
DIMARTS 25 TEMA 2,4

Eduard Royo, Coordinador del curs.

Declaració de privacitat

Termes legals

Política de cokies