A Som Intersindical hem signat un conveni de col·laboració per tal d’oferir als nostres afiliats i afilades un descompte del 20% de forma permanent en tots el cursos que ofereixen diferents plataformes de formació on-line amb certificat d’aprofitament i que estan avalats per institucions universitàries el que fan que siguin mèrit vàlid i permanents tant a la borsa de treball de l’ICS com per a oposicions o la carrera professional dels empleats de l’ICS.

 

Aquest estiu obrim aquesta promoció a tot el personal de l’Hospital, podreu fer servir el nostres codis, de descompte siguis o no afiliat o afidada. Amb aquest descomptes el cost de cada curs passa de 26 € a 23 €. A l’hora d’escollir, recordeu que amb la darrera actualització de la borsa cap curs puntua més de 100 hores.

 

Des de l’1 de juny al 31 de juliol els teniu disponibles. El nostre sindicat no rebrà cap benefici econòmic d’aquesta contractació, el que fem és traslladar la rebaixa acordada per volum a les persones que som afiliades i afilats a SOM INTERSINDICAL i ara a tot el personal del nostre Hospital. Si no has rebut el codi al teu correu corporatiu ens els pots sol·licitar a vallhebron@somintersindical.cat

Recordeu també que l’ICS ofereix cursos gratuïts des del seu aplicatiu.

 

Que tingueu bona formació i us sigui útil aquest descompte!

Important: El codi l’haureu d’introduir, abans de pagar i cop escollits tal i com es mostren a les imatges d’exemples que us adjuntem.