Si ets afiliada o afiliat a Som Intersindical a Vall Hebron, tens un 20 % de descompte en cursos de la plataforma Formación EGS.
A Som Intersindical hem signat un conveni de col·laboració per tal d’oferir als nostres afiliats i afilades un descompte del 20% de forma permanent en tots el cursos que ofereixen diferents plataformes de formació on-line amb certificat d’aprofitament i que estan avalats per institucions universitàries el que fan que siguin mèrit vàlid i permanents tant a la borsa de treball de l’ICS com per a oposicions o la carrera professional dels empleats de l’ICS.
Aquest mesos d’abril i maig , per exemple es poden contractar per 44 € cursos de fins a 300 o 400 hores de formació.
 
El nostre sindicat no rebrà cap benefici econòmic d’aquesta contractació, el que fem és traslladar la rebaixa acordada per volum a les persones que som afiliades i afilats a SOM INTERSINDICAL.
 
Si ets afiliada o afilat contacta’ns a vallhebron@somintersindical.cat i et passarem el teu codi de descompte per a tu i els teus.
 
I, si encara no ets afiliada o afiliat i vols formar part del nostre sindicat pots fer-ho omplint aquest formulari.
 
Per últim, recorda que tenim descomptes també si vols fer cursos preparatoris der l’examen que acredita el teu nivell d’ACTIC.