Sovint, el sindicalisme consisteix a expressar queixes i posar en evidència problemes que patim com a persones treballadores. Avui, però, en el cas del col·lectiu de zeladores i zeladors del nostre hospital volem fer una reivindicació de la tasca d’aquests professionals imprescindibles i cal felicitar-nos per les millores en la gestió de personal que hem notat els darrers temps.

 

Just aquest mes fa dos anys que un nou coordinador va ser escollit en un procés de concurs a l’hospital, en Jordi Rocamora. Fet el balanç de la seva gestió l‘hem de felicitar pel seu esperit dialogant i de respecte personal i bon tracte cap al conjunt de persones que formen el col·lectiu professional zelador.

 

Cada torn de zelador té, a més, uns responsables en cada un dels tres hospitals que, en el dia a dia, són els interlocutors més propers. Compten amb els nostre suport davant els assumptes de gestió diària que han d’afrontar.

 

No podem deixar de fer esment de la millora en la política de contractació que s’ha implantat i que realitza el company José Luis Rivas qui, fruit de la seva experiència sindical, ha sabut aplicar i explicar els criteris de transparència i bona gestió.

 

 

 

El col·lectiu de zeladors i zeladores és sovint el primer contacte amb una professional de l’hospital amb uniforme sanitari i aquest primer suport i informació marquen l’inici de l’estada a l’Hospital.

 

Avui. des de Som Intersindical, volem posar la seva coordinació i direcció com a exemple de bona gestió i creació de bon ambient, amb accions dialogades de resolució de conflictes i política transparent de contractacions i els volem posar com a exemple que volem que s’apliquin en altres col·lectius que encara que no han gaudit d’aquesta millora que en Jordi Rocamora ha sabut crear entre els encarregats de tenir zel de les persones, materials i instal·lacions del nostre centre de treball: els zeladors i zeladores dels diferents edificis de l’Hospital de la Vall d’Hebron.