Aquesta oferta ha estat ampliada fins al gener del 2022:

A Som Intersindical Vall d’Hebron treballem per tal que milloris la teva posició a la borsa de treball si no tens plaça fixa, i per la teva carrera professional si ja la tens.

Cada mes busquem quines són les millors opcions de formació i les més econòmiques.

Per aquests dos mesos de novembre i desembre del 2021 hem trobat cursos de 100 h amb acreditació universitària de l’àmbit de les ciències de la Salut que et donaran punts a la borsa ICS o serviran per acreditar major nivell a la teva carrera professional.

Recorda a més que tens tres cursos gratuïts de Google activate amb els que podràs acreditar 40 hores de formació amb cadascú d’ells.

També pots sumar punts amb el certificat de l’ACTIC i amb un nivell de català superior al requerit de la teva categoria professional.

Si necessites més informació escriu-nos a vallhebron@somintersindical.cat i t’assessorarem, perquè pensem que és la nostra funció. Ens agrada fer-ho com a representants de les persones treballadores de l’Hospital a la Junta de Personal i considerem que és una de les nostres tasques sindicals.

Creiem que la formació no ha de ser un negoci i la nostra quota sindical trimestral és de 18 € per donar-te el millor servei des del nostre sindicat, si treballes a Vall d’Hebron.