Des de Som Intersindical hem volgut fer escrit amb cinc informacions rellevants per a tot el personal no estatutari fixe de l’Hospital que poden resultar del teu interès. Són aquestes:

Primera: A la reunió de la Junta de personal amb la direcció de Recursos Humans de l’Hospital es va donar informació sobre la puntuació dels darrers interinatges atorgats en nomenament segons la categoria i especialitat, són aquests:
 
Segona: Al llarg dels propers mesos de febrer i març i per aplicació de l’ampliació de plantilla derivada de l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat, està previst que es nomenin un total de 700 nous interinatges. 
 
Tercera: És important recordar que la puntuació a la borsa està previst que s’actualitzi durant el mes de març. Us insistim en la importància d’introduir els mèrits i formacions a l’aplicatiu de l’ICS i assignar bé la temàtica de cada curs de formació continuada. A tal efecte et poden assessorar a la mateixa borsa demanant cita prèvia. Si necessiteu més ajuda o aclariments ens podeu escriure al nostre e-mail, també.
 
Quarta: Concurs de mèrits fruit de Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l’ocupació pública. 
 
La direcció de l’ICS ha informat que resta pendent reunió el 09 de febrer de 2022 amb el Ministeri per tal d´aclarir les bases d´aquesta convocatòria específica d’acord amb la llei 20/2021 28 de desembre.
 
Les dates molt provisionals, com sempre, previstes per aquestes convocatòries es preveuen: 
 
Abans 31/5/2022: Oferta pública de nombre places.
Abans 31/12/2022: Convocatòria places.
Abans 31/12/2024: Finalitzades oposicions.
 
Cinquena: durant la reunió de Junta de Personal, Som Intersindical vàrem insistir en la necessitat de fer arribar a la Gerència la proposta de Targeta Verda d’aparcament davant la progressiva disminució de places d’aparcament disponibles a mesura que avancin les obres del Nou Vall d’Hebron. Aquesta proposta compta amb l’aval de més de 1000 signatures de treballadores i treballadors de l’Hospital i suposaria una solució definitiva a un problema que persisteix amb solucions provisionals parcials.
 
 
Seguim treballant per a la jubilació als 60 anys i reclamem un augment del sou del 6,1 % d’acord amb la inflació que ens ha fet perdre un poder adquisitiu del 4,1 %. Us animem a participar en ambdues campanyes.
 
Per a qualsevol dubte contacta’nsSi necessites més informació escriu-nos a vallhebron@somintersindical.cat i t’assessorarem, perquè pensem que és la nostra funció. Ens agrada fer-ho com a representants de les persones treballadores de l’Hospital a la Junta de Personal i considerem que és una de les nostres tasques sindicals.  Gràcies per la teva atenció!