El termini de presentació de sol·licituds d’inscripció és del 24 de gener fins al 9 de febrer de 2022.

Ja ha sortit publicada la convocatòria 2022 i data d’examen per a l’obtenció d’obtenció dels certificats de català de la Secretaria de Política Lingüística que es convoquen cada any

El sistema de certificats de la Secretaria de Política Lingüística permet acreditar cinc nivells de competència en català.

Consulta aquí tota la informació i punts d’inscripció i dates d’aquesta convocatòria 2022.

Des de la inscripció fins la data d’exàmens pots fer cursos del Consorci per a la Normalització lingüística de Catalunya. Busca en aquest enllaç el que més et convingui.

Es poden acreditar cinc nivells de competència lingüística i recorda que si has cursat l’ESO a Catalunya ja tens acreditat el nivell de suficiència C1.

Recordar comprovar el nivell de català que és requisit per optar a una plaça de personal estatutari fix de la la teva categoria.

A Som Intersindical creiem en professionals ben formats i entenem que la tasca sindical té aquesta vessant social d’ajudar a les persones. Defensem que els pacients que atenem al nostre hospital tenen dret a referir i descriure la seva situació de salut en el seu idioma i això requereix de professionals que coneguin la nostra llengua. 

Si tens dubtes sobre com acreditar el nivell de català o qualsevol altres tipus de formació posem aquesta experiència al teu servei quan ho necessitis.

Escriu-nos a vallhebron@somintersindical.cat i t’assessorarem.