Avui us portem el quadre complert (Pots descarregar-te’l aquí) de categories, especialitats, titulació requerida i el nivell de català mínim necessari que és requisit.

Aquest quadre és especialment útil perquè et permet consultar totes les professions que l’ICS contempla, el grup al que pertany, la titulació requerida i per conèixer quin és el nivell de català que et serà necessari acreditar en una oposició i quin és el nivell per sobre d’aquest que et donarà punts a la borsa de treball.

Per exemple, una infermera quedarà requerirà el Grau universitari d’infermeria i no podrà accedir a plaça estatutària fixa sense acreditar en nivell C1 de català. Per aquest mateix motiu només el nivell C2 (antic D) li suposarà un mèrit addicional a la borsa de treball de selecció temporal de l’ICS.

Per a un professional TCAI, Tècnic de grau mig de farmàcia o zelador el nivell mínim de català requerit és l’elemental (A2) i així el nivell B o C1 aportaran 5 punts com a mèrit a la borsa de treball.

Per a un/a auxiliar d’administratiu, el nivell C1 serà requisit i només el C2 l atorgarà punts. El mateix per a un administratiu.

Tècnics superior de laboratori, per acabar amb els exemples tenen en en nivell B el requisit i en el nivell C1 el mèrit que els fa sumar punts.

A Som Intersindical t’assessorem sobre aquestes qüestions i altres relacionades amb l’ACTIC, la formació, el funcionament en cada moment de la borsa de treball, la carrera professional, permisos, reduccions de jornada i en general el dia a dia per a les persones que treballem a l’ICS.

Si necessitem el nostre assessorament, suport o acompanyament escriu-nos a vallhebron@somintersindical.cat i estarem en contacte.

A Som Intersindical, entenem el sindicalisme com un servei per a tots els professionals de l’Hospital i ens posem la teva disposició per tal de donar-te suport en el teu dia a dia laboral. Tot això sense deixar de costar lluites com la jubilació als 60 anys i aconseguir solucionar l’actual problemàtica de l’aparcament aconseguint la targeta verda per al personal del nostre Hospital.

Recorda que pots descarregar el quadre en PDF a l’inici d’aquest text.