A partir d’aquest dilluns l’Ajuntament de Barcelona autoritza des d’avui als vehicles degudament identificats dels i les professionals de Vall d’Hebron a estacionar de forma gratuïta i sense limitació de temps d’estada en els següents carrers:

 Carrer de la Granja Vella, entre Martí i Codolar i Basses d’Horta

 Carrer Martí i Codolar, entre Granja Vella i Coll i Alentorn


Aquesta acció, deguda als efectes de la 5a onada de la COVID19 a l’Hospital, ve a afegir-se a altres mesures, sempre de caràcter provisional, existents com ara l ’estacionament a la llosa de Sant Genís i el carrer de les Basses d’Horta.

 

Des de SOM INTERSINDICAL volem denunciar la provisionalitat d’aquestes mesures que no solucionen el problema real que patim, de manca d’aparcament per als professionals de la sanitat que treballem a l’Hospital. Per aquest motiu, reclamem que es posi en marxa una mesura que tindria caràcter definitiu com és atorgar la targeta verda amb les mateixes condicions dels residents, com ja passa amb altres col·lectius. 

 

Cal acabar amb la provisionalitat i dotar de solucions permanents a una problemàtica que s’està allargant en el temps i que el govern municipal està essent incapaç d’afrintar d’una manera satisfactòria i definitiva.

Mantenim doncs la nostra campanya Targeta verda de resident per al personal de l’Hospital, JA! I us animem a participar en la recollida se signatures que hem impulsat per tal d’aconseguir-la per a tots nosaltres.


Participa a: aparcament@somintersindical.cat


Material de campanya, si vols col·laborar:

Cartell color: vermell: AQUÍ EN PDF

Octavetes per a tallar i repartir: AQUÍ EN PDF

Full de signatures: AQUÍ EN PDF