QUI SOM?

Qui som. Som Intersindical

Som Intersindical, practiquem un sindicalisme republicà català, feminista i de classe en els que els principis de solidaritat i acció sindical global son l’eix de la nostra activitat com sindicat.
Els nostres principals objectius, son els següents:

La defensa del dret a protecció i promoció de la salut integral de tots els ciutadans catalans.

La defensa del caràcter de servei públic d’atenció a la salut, és per tant la consolidació d’un sistema sanitari públic, universal, gratuït i de qualitat.

La lluita contra el corporativisme i la integració dels legítims interessos particulars dels diferents col·lectius professionals en una concepció sindical global, i una acció comuna.

L’organització, assessorament i la defensa de les condicions laborals, professionals i socials dels i les treballadores del sector sanitari.

SOM Intersindical, no només defensem els drets professionals i laborals de tots els treballadors i treballadores, sinó que també ens comprometem a oferir a la nostra afiliació informació puntual sobre aquelles qüestions que els puguin ser d’interès.

Considerem que la informació és prioritària i imprescindible, no només per tenir coneixement del que succeeix en l’àmbit de la sanitat en general, sinó també per donar difusió a les nostres propostes i transparència al treball sindical que fem.

“Quan els treballadors fan vaga no és que no vulguin treballar, sinó que volen fer-ho en millors condicions”

Francesc Layret, sindicalista.

Nèstor Sastre SOM Intersindical