Qui som?

 

A Som Intersindical ens ocupem del assumptes sindicals que es produeixen en el sector de la sanitat.

Practiquem un sindicalisme de classe i nacional, el principi de solidaritat i acció sindical global són els eixos de la nostra activitat com sindicat.

Els nostres objectius son:

1. La defensa del dret a la protecció i promoció de la salut integral dels i les ciutadanes catalanes.

2. La defensa del caràcter de servei públic de l’atenció de la salut i, per tant, la consolidació d’un sistema sanitari públic, universal, gratuït i de qualitat.

3. La lluita per la integració dels legítims interessos particulars dels diferents col•lectius en una concepció sindical global, en una acció comuna.
4. L’organització, l’assessorament i la defensa de les condicions laborals, professionals i socials dels i les treballadores del sector sanitari allà on calgui.

Com?

Per donar cabuda als legítims interessos particulars dels diferents col•lectius tenim les agrupacions o grups de treball que s’ocupen de forma especifica dels interessos exclusius que els afecten, que posen en coneixement del sindicat les reivindicacions dels seus col•lectius, sempre en el si d’un sindicalisme global i solidari.

Condicions laborals i servei sanitari de qualitat:

dos objectius irrenunciables.

Som intersindical, som l’Alternativa amb compromís.

Som Intersindical de Catalunya és el sindicat català que neix de voluntat de fer un nou sindicalisme republicà català amb transparència, sense nepotismes i al servei de les persones treballadores i no de cúpules sindicals que viuen allunyades dels centres de treball.

Estem presents a la Junta de Personal de Vall d’Hebron i treballem junt a altres delegades i delegats sindicals per fer del sindicalisme una eina al servei de les persones que tereballem al nostre hospital.

El treball equip, el respecte a l’altre, la transparència i el diàleg són la nostra forma de fer. I van en benefici del nostres ususris i de la societat en general, mllorant el bé comú.

Pensem que aquest és el sindicalisme del futur i per això si vols unir-te a nosaltres i però treballes a Vall d’Hebron però sí en una altre administració pública et pots unir a nosaltres per fer el canvi que el sindicalisme català necessita.

 

 

SOM INTERSINDICAL. SOM VALL D’HEBRON:

“Quan els treballadors fan vaga no és que no vulguin treballar, sinó que volen fer-ho en millors condicions”

Francesc Layret, sindicalista.

A %d blogueros les gusta esto: