Segur t’ha passat més d’un cop quan saben que treballes a l’Hospital i sovint trobem que una persona del nostre entorn, una amistat, un familiar o un conegut vol fer un canvi del sector i ens pregunta com es pot treballar a l’ICS.

Quan volem començar a explicar com funciona la borsa de treball ens trobem que no sabem quin és el pacte vigent actual o amb quina puntuació es comença a treballar segons la temporada. 

A Som Intersindical Vall d’Hebron, et podem assessorar a tu – i als teus si ets afiliat – sobre les millors opcions de formació per aconseguir puntuació a la borsa: quant puntua cada hora de curs, on anar a buscar-los, com introduir-los a l’aplicatiu de l’ICS o quant puntua l’ACTIC o el nivell acreditat de català segons la categoria.

Creiem en professionals ben formats i entenem que la tasca sindical té aquesta vessant social d’ajudar a les persones que després dels seus estudis necessiten una explicació senzilla i clara sobre com optar a treballar a l’ICS.

Tots nosaltres hem passat per aquesta mateixa situació i posem aquesta experiència al servei dels teus quan ho necessitin. Escriu-nos a vallhebron@somintersindical.cat i t’assessorarem.

Visita el nostre tutorial sobre el funcionament de la borsa de l'ICS

Hem creat un tutorial per ajudar-te a conèixer l’aplicatiu del sistema de gestió de recursos huamans. Des de donar-te d’alta a la borsa per començar a treballar fem suplències a tramitar els nivells de  carrera professional que et vas assolint, fins a la mobilitat a altres centres de treball de l’ICS.