Vergonya

Des de Som Intersindical volem manifestar la nostra enèrgica protesta per la manca d’actualització de la borsa de treball de l’ICS que esperàvem per aquest passat més d’abril.

Aquesta desídia i incertesa afecta greument  als treballadors i treballadores que tenen una situació més precària i que estan en disposició de realitzar suplències.

"

La no actualitzaciò de la baremació de la Borsa de treball de l’ICS suposa una falta de respecte per a tots els professsionals, dones i homes, de la casa en situació precària que han fet un esforç formatiu en darres 7 mesos.

Molts d’aquests professionals ja han debutat a l’ICS en el moments més durs i és la mala gestió en la actualització de la bosra dels mèrits i valoracions ja informats els que els mantñe amb una puntaució baixa que no reflexa el seu esforç en formació seguint els criteris fixats al pacte de selecció temporal.

 

Instem a una ràpida solució a una situació que s’està repetint massa sovint i reclamem l’adopció de totes les mesures que garateixin la posada en marxa d’un nou aplicatiu infrmàtic dinàmic i àgil que envii a l’oblit aquest sistema ineficaç i que insistim afecta  durant semestres sencers als professionals que tenen un vincle més feble amb l’ICS i que ens fa perdre bons professionals de totes les categories en no tenir en compte unes formacions ja realitzades.

Ho reclamem alt i clar: Solucions o dimissions a l’ICS. Immediates.

Articles relacionats

Relacionat

Treballadores socials sanitàries i el III Acord de l’ICS

Les treballadores socials sanitàries som un col·lectiu maltractat, penalitzat i discriminat de forma múltiple i sistemàtica per l’ICS, no només pel fet de ser majoritàriament dones, sinó també per ser un sector dedicat tradicionalment a la cura. Amb la signatura del III Acord, l’ICS obre una bretxa salarial novament discriminatòria entre el nostre col·lectiu i els col·lectius sanitaris, anunciant-ho com una millora i falsejant la realitat.

A %d blogueros les gusta esto: